Hubert J_22408 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Witam Szukałem na forum tematu po hasłach radio i radiofm ale jakoś nie trafiłem na żaden temat, więc zakładam takowy. Mam CM12 ... i nie ma w nim radia fm. Co ciekawe w ostatnich oryginalnych romach Samsunga też tego nie ma a w 4.2.2 było. Moje pytanie jest następujące : Dlaczego teraz w andku nie ma tego radia? I ważniejsze: Jak można sobie z tym poradzić by je mieć? Znalazłem aplikację Samsunga RadioFM ale nie daje się zainstalować. Podobno jest takie radio Spirit1 ... ale a: drogie b:mało intuicyjne c: podobno rożnie u niego z poprawnym działaniem. Ma ktoś może jakieś rady? Nie wierzę że deleoperzy andka tak zablokowali możliwość słuchania radia by nie można było tego obejść skoro sprzedawane są telefony z androidem na masową skalę coraz nowsze i lepsze a byle badziewna komórka z androidem 4.2.2 za 50 pln ma możliwość darmowego słuchania radia w stosunku do flagowych modeli znanych marek gdzie telefony kosztują po kilka tys. pln. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Radio w tych czasach wyszło mody xD i dla wielu jest zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert J_22408 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Możę, ale ja akurat je chciałbym, poza tym nie zmienia to faktu że skoro smartphone to umożliwia to chyba powinna być aplikacja która mi to umożliwia, tym bardziej że takowa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Spirit FM znajdziesz na xdaa z stockowym radiem fm od samsunga mozesz pokombinowac i wrzucic do partycji /system/app i nadac uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert J_22408 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Spirit FM znajdziesz na xdaa z stockowym radiem fm od samsunga mozesz pokombinowac i wrzucic do partycji /system/app i nadac uprawnieniaaxy Dzięki.. faktycznie jest. To jakaś beta bo ściągałem z tąd: http://forum.xda-developers.com/apps/spirit-fm/app-spirit2-free-source-real-fm-radio-t2951455, ale ładnie wygląda. Niestety nie wiem czy chodzi bo muszę zrootowac phon-a ( z tego co widzę wymaga roota). No i dostałem informację że nieznane, niezgodne urządzenie (mam nadzieję że nie będzie to problem bo sama aplikacja się odpala. Mam galaxy s5.) . Dam znać jak odpalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi