gredier Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam. Zainstalowalem na moim LG l5 e610 na JB 4.1.2 baseband v20 cyanogenmoda 10.2 (Android 4.3) + gapss. Próbowałem wszystkiego, każdego sposobu znalezionego w internecie, lecz nic nie pomaga... Czy da się naprawićdotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 @gredier a usługi google play są Ci aż tak potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gredier Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Są. 90% aplikacji, których używam wymaga zaktualizowanych usług google play np. YouTube google+, niektóre aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 nie sadze żeby google+ było aż tak potrzebne a filmy na YT możesz oglądać bezpośrednio ze stockowej przeglądarki a do innych są odpowiedniki, jeśli tak Ci zależy na tym cm i gapps'ami to musisz się trochę pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gredier Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Postanowiłem wgrac samego cm bez gapps i problem z dotykiem jak ręką odjal. Dlaczego po wgraniu gapps nie działa mi dotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Skąd pobierałeś paczki gapps? Spróbuj od nas gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gredier
Witam. Zainstalowalem na moim LG l5 e610 na JB 4.1.2 baseband v20 cyanogenmoda 10.2 (Android 4.3) + gapss. Próbowałem wszystkiego, każdego sposobu znalezionego w internecie, lecz nic nie pomaga... Czy da się naprawićdotyk?
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi