nikoTMPL Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam!Na moim telefonie aktualnie używam Cyanogenmod 12 z nexusa 4 i wracając do tematu wiem, że istnieje oficjalny cyanogenmod 12.1 dla nexusa 4. Gdybym zainstalował Cyanogenmod 12.1 z owego nexusa miałbym te softkey'e (klawisze na ekranie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 pewnie tak ale, jakby nie to tutaj masz poradnik ja te klawisze dodać http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/4748-Jak-dodać-pasek-nawigacji-pod-ekranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nikoTMPL Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Chodzi mi o to aby ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 no to w poradniku jest rowniez napisane jak je usunąć,ale tak dla jasności otworz plik build.prop znajdujący sie w folderze /system jakims edytorem tekstu i dodaj linijkę qemu.hw.mainkeys=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nikoTMPL Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 niema sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nikoTMPL
Witam!
Na moim telefonie aktualnie używam Cyanogenmod 12 z nexusa 4 i wracając do tematu wiem, że istnieje oficjalny cyanogenmod 12.1 dla nexusa 4. Gdybym zainstalował Cyanogenmod 12.1 z owego nexusa miałbym te softkey'e (klawisze na ekranie)?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi