DusieK Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Hey jaką macie opinię na temat antywirusów na nasze smartfony i jaki polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nigdy nie używałem sądziłem że nie są jeszcze potrzebne. Wszystko legalnie pobierane ze sklepu nie powinno raczej wywoływać ingerencji w niedozwolone zasoby telefonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ja używałem przez jakiś czas Eseta, ale strasznie zżerał baterię i go odinstalowałem, zagrożenia są jeśli ktoś przegląda sieć i pobiera z niej różne rzeczy przez telefon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 No ja dość często siedzę na necie pobieram muzykę zdjęcia itd i się zastanawiam czy zainstalować jakiś czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 To nie windows że przegladajac neta wskoczy Ci robak xDJak instalujesz zaufane aplikacje (z google play) i nie masz chinskiej podrobki z androidem to nie masz sie czego bac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Według mnie w ogóle nie potrzebne na smartphonie/tablecie. Zabierają tylko pamięć i RAM. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Według mnie w ogóle nie potrzebne na smartphonie/tablecie. Zabierają tylko pamięć i RAM.Zależy czy możesz sobie pozwolić na większe zyżycie RAMu o np. 200mb. Wszystko zależy na czym chcesz zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Szczerze ? Nie mogę bo mi ledwo 90 MB RAMU zostaje na moim telefoniku ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Najlepszym antywidusem jest mózg. Mało ramu zajmuje, mało miensca w telefonie, tylko wymaga dosyć czestego korzyatania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 antywirus to zło.. zżera Ramu i bateri niepotrzebnie a jak piszą wyżej - jak ściągasz z marketu to nie masz się o co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 CM Security nie jest zły, posiada również applock i czyści historię przeglądarki, śmieci, a RAM-u dużo nie zżera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikoTMPL Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja używam Avanced Mobile Care, RAM-u dużo nie zżera, bateria działa przyzwoicie. Ma wbudowanych wiele funkcji bardzo przydatnych tylko czasami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja na andku od 3 lat no i bez antywirusa żadnego,nigdy problemu nie miałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Nie używałem i nie używam, według mnie to zbędna rzecz, która zawsze tam coś zeżre baterii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A jak dla mnie antywirus to podstawa, sam używam AVT i w tej chwili zjada mi 21mb ramu, chyba nie jest to aż tak dużo a czuję się znacznie bezpieczniej, polecam też AVASTa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja się wypowiem bardziej od strony informatycznej. Android posiada jądro linux, więc wszystkie programy wymagają uprawnień. Dodatkowo w androidzie każda aplikacja jest uruchamiana przez innego użytkownika, co powoduje że niepożądane aplikacje -wirusy są odseparowane od innych i nie mają dostępu do ich danych, tylko sami musimy nadać jej te uprawnienia (przy instalacji jest to wypisane). Chyba że nadany wirusowi uprawnienia roota. Dodatkowo android działa na Javie, więc aplikacje są uruchamiane w sandboxie i tylko furtki do niektórych uprawnień są otwierane, a innych się nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi