Mateuszhe Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam. Planuję kupić we wrześniu nowy telefon, jaki telefon polecacie? Nie chce żadnego Samsunga [emoji19] Zastanawiam się nad: -Motorolą Moto X 2gen. - Motorolą Moto G 2gen.Lub jakieś Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 w sumie każdy to dość spoko fonik, a tak w ogóle to ja jestem za nexusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Planuję kupić we wrześniu nowy telefon, jaki telefon polecacie? Nie chce żadnego Samsunga [emoji19]
Zastanawiam się nad:
-Motorolą Moto X 2gen.
- Motorolą Moto G 2gen.
Lub jakieś Sony.
Top użytkownicy dla tego pytania
20
10
6
3
Popularne dni
3 Cze
14
18 Cze
12
27 Cze
7
1 Cze
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Mateuszhe 20 odpowiedzi
PeliKan 10 odpowiedzi
krolm100 6 odpowiedzi
seelvinho 3 odpowiedzi
Popularne dni
3 Cze 2015
14 odpowiedzi
18 Cze 2015
12 odpowiedzi
27 Cze 2015
7 odpowiedzi
1 Cze 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
NeoCM
Jeżeli pryzmujesz tylko jeden telefon to po co jest ten wątek>? Przecież masz już wybrany.
eitheer
z2
krolm100
A moja propozycja to Asus Zenfone 2 oraz meizu mx4 - popatrzcie tylko na ich wydajność, z wymienionych już to ja bym polecił Oneplus One oraz HTC, sony z3 compact- świetna marka, co chwile są aktualiz
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi