Mateuszhe Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam. Planuję kupić we wrześniu nowy telefon, jaki telefon polecacie? Nie chce żadnego Samsunga [emoji19] Zastanawiam się nad: -Motorolą Moto X 2gen. - Motorolą Moto G 2gen.Lub jakieś Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Z3 lub nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Moto X jest dobra? [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Za tą cenę dostaniesz lepsze. Za 1500 pewnie nawet nexus 6 da radę we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Zastanowie się nad tym Nexus'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 ja polecam z3 compact. wydajny i miło sie go użytkuje. bawiłem sie troche i fajnie działa i to bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 a może OnePlus One? z oficjalnym Cyanogen OS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Z3/S4Ewentualnie S5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nie chce Samsunga )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Drobne niedoczytanie, wybacz;) To Z3 lub jak Pelikan radzi, OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zobaczę we wrześniu jak już będę mieć pieniądze. Sony albo Motorola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jak nie Samsung, to coś z XPERII, albo NEXUSA 5, jak tu koś już mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja ze swojej strony mogę bardzo polecić G3. Świetny telefon, bardzo szybki i (moim zdaniem) ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 A ja bym polecił G Flex-a, lub Flex-a 2Telefony robią znakomite zdjęcia. Ja jak miałem flexa, to nawet go nie rootowałem. Bo nie miałem takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A jakbym chciał Kupić Motorolę Moto X 2nd Gen. To wystarczy wersja 16GB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wiesz, to wszystko zależne jest od sposobu użytkowania, poza tym apetyt rośnie w miarę jedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Najbardziej mi zależy żeby aplikacje weszły i to dość sporo. Zdjęcia mogę wrzucać na dysk Google i OneDrive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To dobry wybór że nie samsung stocki są aż przeładowane ''cudownymi'' apkami od samsunga....Hmmm..... Więc tak, większość urządzeń ma oddzielną pamięć /data oraz /sdcardNatomiast lg łączy te pamięci,Przechodząc do sedna, mogę Ci polecić Nexusa 4 albo 6, ewentualnie HTC One M7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na Nexus'a 6 nie mam kasy. Motorola byłaby najlepsza, bo ma czystego androida. Ale znowu ta pamięć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jeżeli pryzmujesz tylko jeden telefon to po co jest ten wątek>?Przecież masz już wybrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie przyjmuje. Wybieram między Motorolą Sony HTC To tak: Motorola Moto X 2nd Gen.Sony Xperia Z1/Z2HTC One M7Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sony się bardzo łatwo moduje, z HTC trzeba pokombinować a z Motką łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Raczej nie będę modować. Tylko który kupić? [emoji15] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 z2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie przyjmuje. Wybieram między Motorolą Sony HTCTo tak:Motorola Moto X 2nd Gen.Sony Xperia Z1/Z2HTC One M7Który? szczerze? to wszystkie wymienione smartfony są bardzo dobrej jakości, ja osobiście bym brał htc, bo podoba mi się jego design oraz, lubię się pomęczyć przy modowaniu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zaczekam na więcej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Planuję kupić we wrześniu nowy telefon, jaki telefon polecacie? Nie chce żadnego Samsunga [emoji19]
Zastanawiam się nad:
-Motorolą Moto X 2gen.
- Motorolą Moto G 2gen.
Lub jakieś Sony.
Top użytkownicy dla tego pytania
20
10
6
3
Popularne dni
3 Cze
14
18 Cze
12
27 Cze
7
1 Cze
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Mateuszhe 20 odpowiedzi
PeliKan 10 odpowiedzi
krolm100 6 odpowiedzi
seelvinho 3 odpowiedzi
Popularne dni
3 Cze 2015
14 odpowiedzi
18 Cze 2015
12 odpowiedzi
27 Cze 2015
7 odpowiedzi
1 Cze 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
NeoCM
Jeżeli pryzmujesz tylko jeden telefon to po co jest ten wątek>? Przecież masz już wybrany.
eitheer
z2
krolm100
A moja propozycja to Asus Zenfone 2 oraz meizu mx4 - popatrzcie tylko na ich wydajność, z wymienionych już to ja bym polecił Oneplus One oraz HTC, sony z3 compact- świetna marka, co chwile są aktualiz
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi