Adrian Adrian Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam!Dziś zainstalowałem na lg l5 cyanogen moda 12.Teraz poszukuje do cm12 kernela który podkręci procesor do przynajmniej 1100ghz tyle ile miałem wcześniej na cm11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Cm12 bazuje na basebandzie v20, wiec kernel overcklock z cm 11 powinno zadziałać, ale reki nke dam sobie uciac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Adrian Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Już próbowałem nie działa ale cm12 zainstalowałem z tej strony:forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7/orig-development/rom-cyanogenmod-12-0-t2994250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ksawery Wojtas Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kernel może być do romu LPROJECT.zip dla e610 ale czły czas te nfc mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 wejdź w terminal emulator wpisz komendy su rm /system/app/nfc.apk powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 @up - to tak, jakbys oddał na złom auto, bo radio nie działa : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 tzn myślałem że są 2 wersje tego telefonu 1 z nfc druga bez i on ma tą drugą i że rom jest dla wersji z nfc (mam nadzieję że zrozumiałeś, nie wiedziałem jak to lepiej ująć : D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian Adrian
Witam!
Dziś zainstalowałem na lg l5 cyanogen moda 12.
Teraz poszukuje do cm12 kernela który podkręci procesor do przynajmniej 1100ghz tyle ile miałem wcześniej na cm11.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi