Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Instalacja:1. Pobierz zip i umieścić go na telefonie2. Reboot do recovery3. Wybierz install update from external storage4. Wybierz root.zip plik.5. Uruchom ponownieDownload:root.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witaj sensei !! Telefon Samsung Galaxy Ace 2 Mam taki mały problem ... otóż gdy naciskam (volume-) + (HOME) + (przycisk zasilania) to telefon przechodzi w tryb downloading ...W tym trybie nic nie można zrobić, oprócz podłączenia go do kompa i uskuteczniania czegoś już z poziomu PCeta. Ściągnąłem ten root.zip, umieściłem na karcie pamięci i w sumie jestem w kropce : ( ... Proszę o pomoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Vol + Home + Power Po pokazaniu się loga puszczasz Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduty Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Czy jeżeli nie mam żadnego cyanogena ani w ogóle nigdy nic nie robiłem z telefonem, poza tradycyjnym updatem do 4.1.2 przez Kies, to moge sobie zwyczajnie wrzucić ten pliczek na telefon i go w tak banalny sposób zrootowac? Root zawsze kojarzył mi się z niesamowicie skomplikowanym i czasochłonnym procesem. Dodam, że mam jakiś najzwyklejszy "android system recovery <3e>", a Kies pokazuje dokładnie takie coś przy wersji oprogramowania: PDA:MD2 / PHONE:MG2 / CSC:MG1 (XEO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To jest Samsung...Nie HTC korzystaj z udogodnienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Laskowski Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Panowie, jestem nowy i zielony zarazem w tym temacie. Podpowiedzcie co mogę robić źle, wchodzę w tryb recovery, i nie wykrywa mi karty pamięci, jedynie pamięć telefonu. Z pamięci telefonu nie idzie nic zrobić, a karty nie widać. Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub420 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Spróbuj wyjąć kartę pamięci i włożyć ją z powrotem Wysłane z mojego GT-I9070P przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onir Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 a jak usunąć roota bo wgranie oryginalnego firmware (pobranego ze strony samsunga - http://dl.sammobile.com/PVBYRVkrLCYnXzo-S1lfRDswMT0rRyswICFLDRoYU05GX11FWA../I8160XXNB1_I8160OXXNB4_XEO.zip) przez ODIN'a 3.09 nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak nie pomaga?Tzn wgrywa ci i masz root-a ? Tak na logikę..to używasz za nowszego ODIN-a. Dla twojego max przeznaczona jest wersja 3.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Mam problem z wgraniem root i cwm. Wybieram w recovery opcję "apply uptdate form external storage", gdzie wyświetla mi się zawartość karty pamięci. Gdy wybieram folder gdzie mam plik .zip z rootem i cwm, lecz nie pokazuje żadnego pliku. Ma ktoś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 foldery pokazuje? plik jest na karcie a nie na wewnętrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Nie pokazuje pamięci wewnętrznej, a na karcie pamięci pokazuje wszystkie foldery, lecz zawartość nie. Plik mam w folderze na karcie pamięci. Edytowane 12 Października 2015 przez valkollos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 wywal go z folderu i wrzuć na karte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wyrzuciłem go z folderu na kartę, lecz recovery nie odczytuje go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 wgraj przez odina cwm z forum i tym wgraj root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Skąd wziąć plik CWM do odina? Na forum nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Fuck pomyliłem się, jaki android tak btw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Stock Android 4.1.2 wgrywany przez odin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 @valkollos dawaj poprzez adb sideload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 @PeliKan Tyle że trzeba mieć custom recovery a ja mam stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 @valkollosTo co Ty chcesz zrobić bez cwm?? Bez tego się nie da, cwm wgrywasz z stockowefo e3 recovery, a dla scislosci, ''apply update from adb'' czy coś masz w e3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 @PeliKan Pisałem, że mam pliki od roota i od recovery na karcie pamięci, ale nie mogę ich wgrać ponieważ telefon ich nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 @valkollos recovery masz cwm? To wgraj plik rootujacy przez adb sideload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi