s00pher Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam, mógłby mi ktoś po krótce napisać instrukcję jak to zainstalować? http://fxpblog.co/qualcomm-cortex-a7-family/sony-xperia-e3/ Kiedyś instalowałem CM na jakiejś starej Xperii więc mniej więcej pamiętam, ale to było dawno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Okej, odblokuję bootloader, zrotuję, zainstaluję recovery a resztę jak każdy inny system? Plik który pobiorę wrzucam do flashtool`a itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 tzn root, bootloader, custom recovery, cm a potem kernel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A co z tym linkiem co podałem w 1 poscie?Mogę z niego pobrać tego Androida 5? będzie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Nie gwarantuje,Ps u nas na forum masz cm12 na Twój telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 @s00pher najlepiej jest pobierać z zaufanych źródeł jednym z takich jest te forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
s00pher
Witam, mógłby mi ktoś po krótce napisać instrukcję jak to zainstalować?
http://fxpblog.co/qualcomm-cortex-a7-family/sony-xperia-e3/
Kiedyś instalowałem CM na jakiejś starej Xperii więc mniej więcej pamiętam, ale to było dawno..
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi