DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Chodzi mi o Samsunga Galaxy S3 mini. Jakie polecacie gry? Najlepiej jakieś wyścigi, strzelanki itp. bo te co już mam się znudziły ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 po pewnych modyfikacjach odpalisz (swap itd) GTA VC, NFS MW, po zmniejszeniu textur MC4 oraz Asphalt 8 (i Asphalt 7,6,5 itp), GTA 3, ciężko ale ruszy GTA SA,NFS Hot Pursuit, Deadspace, NFS SHIFT, Rayman, oraz wiele innych gier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 w większość z tych grałem (wszystkie gta i asphalt) i chodziły praktycznie bez ścinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jeszcze Blitz Brigade, powinno działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Real Racing 3, Jetpack Joyride, Subway Surf, Temple Run, Angry Birds, Asphalt 8: Airborne i trochę jeszcze by tego było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Real Racing 3, Jetpack Joyride, Subway Surf, Temple Run, Angry Birds, Asphalt 8: Airborne i trochę jeszcze by tego było.wszystkie z wymienionych miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Hmmmmm aa? ;dFifa 15 UTCs portableBattlefieldHowxBatmanSpidermanGangstar'ySlendermanChyba nawet jest scp na fona xdThe wolf amoung us, powinno byćI Deus Ex The Fall 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja polecam Fifa 15 ;] chodź fifa 14 była lepsza bo bez neta miałem full wersję ale tablet się zepsuł po naprawie byl wyczyszczony no i nigdzie znaleść nie umiem ;( xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A jak Ci sie bardzo nudzi, pobierz aplikacje do streamowania danych z pc na tel i graj w gta 5 na telefonie xD Hmmm jest cod zombies też, ciekawa gierka, 9mm, shadowgun, max payne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi