VAdamV Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam.Mam dylemat w wyborze telefonu mam na oku dwa telefony Samsung Galaxy S III GT-i9305 i Samsung GT-i9301iTu macie link do porównania http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6630/8806/0/0/Chciałbym wiedzieć który z nich ma lepszy procesor i układ graficzny. Bo dla mnie to czarna magia. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 wg mnie lepszy jest s3 lte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Już kupiłem telefon w poniedziałek zostanie wysłany lg optimus g i mam pytanie bo rozmawiałem ze sprzedającym i wydawał się być mężczyzną po 40 powiedział ze w grywał na niego androida 5.0 alr wrócił do oryginalnego oprogramowania mam pytanie czy telefon przez to ze był wgrywany android 5.0 może być w jakiś sposób uszkodzony ? Może się ciąć itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 jeśli oryginalne oprogramowanie zostało wgrane w prawidłowy sposób to nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ale w razie jakiś problemów to będzie wina źle wgranego oprogramowania i będę mógł je wgrać jeszcze raz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 takto znaczy niewiem jak można było wgrać je nieprawidłowo ale no znając niektórych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ostatnie pytanie czy jest możliwość zmiany imei na taki co na pudełku ,? Pytam żeby zasnąć bo nie chce żeby drugi raz policja mnie jak złodzieja na komisariat zabierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dla mnie też S3 LTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ostatnie pytanie czy jest możliwość zmiany imei na taki co na pudełku ,? Pytam żeby zasnąć bo nie chce żeby drugi raz policja mnie jak złodzieja na komisariat zabierałazmiana imei raczej nie jest możliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jest możliwa zmiana imei, lecz nie opłacalna, już lepiej wcisnąć podróbe s3 niż lewe s3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 S3 LTE jest pod każdym względem lepszy, na plus także nieoficjalne wsparcie i jakość muzyki ze względu na chip wolfsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VAdamV
Witam.
Mam dylemat w wyborze telefonu mam na oku dwa telefony
Samsung Galaxy S III GT-i9305 i Samsung GT-i9301i
Tu macie link do porównania http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6630/8806/0/0/
Chciałbym wiedzieć który z nich ma lepszy procesor i układ graficzny. Bo dla mnie to czarna magia.
Dziękuję.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi