Download98 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak jak w temacie. Szukam fajnych gier na słabsze telefony. Chodzi mi konkretnie o Galaxy Ace GT-S5830. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 zigzag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Mnie zawsze wciągały te gry:http://cyanogenmod.pl/2014/09/07/dont-touch-the-spikes/http://cyanogenmod.pl/2014/08/27/hill-climb-racing/Wymagania raczej bardzo malutkie, a są dość spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Do androida 2.3.6 możesz wgrac chainfire 3d by zmniejszyc textury, odpalisz wiecej gier poprzez toCo do gier, hmmm napewno odpalisz howxa czy jak mu tam xdNfs shifta, angry birds'y, bad piggies, pozatym wiekszosc na armv6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Flappy Bird, aa, ff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @PeliKanMam Androida 2.3.5. Pójdzie ten Chanfire 3D ? Jestem zaciekawiony tą apką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Download98 powinno pójść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Poszło :] Jeszcze jedno: Gdy włączam grę pojawia się "Aplikacja została niespodziewanie zatrzymana" jest szansa, że zagram w tą grę, czy nie da rady nic zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 jaka to aplikacja? jeśli działała wcześniej to zmien biblioteki w chainfire3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie działała od początku. Jest to gra Subway Surf, którą bardzo lubię i chciałbym sobie w nią pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 To nie pograsz, ona raczej na armv7 jest a Ty masz armv6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbara Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Quizwanie, polecam bardzo Szczególnie jak ktoś lubi teleturnieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro1906 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 castle defence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 pou [emoji23] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @DaRkShAdOw mi pou na spica tnie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @DaRkShAdOw mi pou na spica tnie xDpewnie te Hill drive Ci sie zacina, bo wątpie żeby cala gra zacinala się jak nawet na U8500 działała prawie normalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ten telefon chyba nie ma nawet 200MB ramu więc wiesz .. dziś się pobawie podkrecaniem xD a wracając do tematu to ketchup ma fajne gry co na twoim fonie powinny odpalic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ten telefon chyba nie ma nawet 200MB ramu więc wiesz .. dziś się pobawie podkrecaniem xDu8500 miał 160 MB całkowicie ramu, a procek 600MHz, chociaż podkręcony do 700 xdd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Mi Pou nie działa po instalacji CM 10.2, na GB 2.3.5 wszystko śmigało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Widocznie to mankament cm'a, użyj zamienników, jak np. My talking Tom itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @Download98 w ogóle nie odpala? bo w mini 2 i na CM i na stocku opalał ale po chwili grania zawieszał się i reboot tele konieczny, tzn. pou normalnie mrugał itd ale tele? zero reakcji oprócz tego że można go zablokować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 O właśnie. Mam tak, jak miałeś w Mini 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @Download98 jeśli tak bardzo chcesz pograć, to wróć do stocka, ew, wgraj nowszą wersje tego cm10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Do stocka nie mam zamiaru wracać, a wersję CM mam najnowszą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Do stocka nie mam zamiaru wracać, a wersję CM mam najnowszą :]to sb nie pograsz xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi