FajnyNick Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Siemanko. Są jakieś wieści o CM na SG Core Plus? Bo nie ma żadnego modu ani romu. A taki telefon jest nudny bo nie da się poeksperymentować. I dla tego zakładam ten temat. Czy już coś wiadomo o CM? Albo jakimś innym romie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Z tego co mi wiadomo to nie, chciałem zrobić koleżance w klasie bo jej się zacina telefon jak nie wiem co, ale już miałem problem z rootem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Mi się udało programem Kingroot czy coś takiego (moze to było Kingo Root) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nie ma na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ewentualnie możesz sobie jeszcze zrootować telefon przez VRoot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nie ma na razie.A czy już wiadomo o pracach nad CM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nic z tego kolego. Musisz czekać na nieoficjalny który może kiedyś powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nic z tego kolego. Musisz czekać na nieoficjalny który może kiedyś powstanie.Aha na jaki telefon zmienić taki do 200zł zeby wgrać CM 11/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Tu jest odpowiedni dział do tego pytania. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/669-wyb%C3%B3r-telefonu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A tak wygląda mój Samsung Galaxy Core Plus po kilku zabiegach z Xposed Installer Może już jakieś wieści są na temat CM do Core Plus? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Telefon nie wspierany przez developerow .. Pozostaje ROOT i moduly Xposed 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Recovery cwm jest. Roota ja przynajmniej zrobiłem paczką su updateAle żadnego custom Roma nie widać póki co, ciężko znaleźć nawet oryginalny pod odina .Obecnie sam korzystam z tego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Leszega Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Troche odgrzewam kotleta ale moze sie komus przyda: Tutaj jest stabilna wersja CM 11. http://forum.xda-developers.com/android/development/cyanogenmod-11-galaxy-core-plus-sm-g350-t3284322 Testuje od kilku dni zachowuje sie super. Jedyny minus jaki mnie irytuje to brak mozlowosci wykonania prawidlowego polaczenia przez zestaw bluetooth w samochodzie. Moge wykonac polaczenie ale mnie nie slychac. Ja wszystko slysze ale jest problem z nadawaniem audio z mikrofonu przez bluetooth. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi