2zerozero7 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 ja mam najmniejsze przynajmniej jedno z mniejszych dpi 240 ale ikony sa duze text jest maly chodzi mi o siatke ikon jak to zmienic w lolipopie aby sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ale ja wiem o co chodzi Tylko tłumacze że ja przy instalacji 3.1.2 wybierałem rozmieszczenie ikon 5x5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 wracam chyba do 3.02 jakby jakas dobra osoba podeslala linka do gappsow aktualnych pod 3.0.2 ?to i tak masz duze ikonki ja mialem 7x7 :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 <szok> przecież tam gapsow nie trzeba. Są w zestawie. Chyba kolega musi naczuczyć się obsługi instalatora aroma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 wiem ze sa w instalatorze ale byly jakies poprawki na te bledy z google playco do nauki to ciagle sie ucze tej czarnej magiimozna jakas strone na ktorej sa gappsy ? czy z tad beda ok ?http://cyanmod.pl/gapps/#1442750030273-69f194f8-efb5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto691 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam,Chciałbym zainstalować ArchiDroid 3.0.2 jednocześnie pozbywając się pozostałości po obecnym ROMIE i aplikacjach tak aby wystartować z jak najczęstszym systemem. Kopie zapasowe potrzebnych rzeczy porobiłem na karcie SD i przeniósł em na komputer. Instalke chcę zrobić z karty SD i przeniósłem tam plik .zip Recovery. Ktoe mam zainstalowane to TWRP Recovery w najnowszej wersji bodajże 2.8.6.1Co po zaznaczać w Wipe aby wyczyścić telefon nie pozostawiając śladòw po poprzednim ROMIE i aplikacjach?Czy jak zrobię tak:1. Wipe -> Advanced wipe i tu zaznaczę Dalvik cache, Cache, System i Data;2. Następnie Wipe -> Format Datato będzie dobrze? Nie usunę w ten sposób przypadkiem rzeczy bez których telefon już się nie podniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie usunie ci plików. Dobre opcje wybierasz przy pełnym wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto691 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 NeoCM dzięki za odpowiedź, zrobię więc tak jak napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ponoć wersja 3.1.5 ma być ostateczna - nieoficjalne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 pytallem sie kiedys o ustawienie folderu screenow nie bylo tego w ustawieniach a ustawienia pobierania plikow z netu da sie ustawic jakos na karte ? czy tez nie ma tego w ustawieniach mowie o wersji 3.0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Raczej nie. W ogóle android jest taki, że chce abyś używał pamięci wewnętrznej a nie kart, a jeśli korzystasz z karty pamięci to zwykle będzie pusta chyba, że coś na nią wrzucisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto691 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam, Czy istnieje możliwość podmiany aplikacji znajdujących się pod "skrótami" przy odblokowywaniu ekranu. Do sms-ów używam massangera a jako przeglądarki UC Browser i chciałbym mieć możliwość uruchamiania ich bezpośrednio przy odblokowywaniu ekranu.Czy jest możliwość zmiany skrótów do aplikacji, które wyskakują przy odblokowywaniu ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 To jest chyba w ustawieniach> ekran blokady i ustaw te aplikacje jako domyślne do wykonywania danej czynności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto691 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 To jest chyba w ustawieniach> ekran blokady i ustaw te aplikacje jako domyślne do wykonywania danej czynnościDzięki, niby wcześniej patrzyłem w ustawieniach na opcję ekranu blokady i tego nie widziałem [emoji1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 No dobra wszystko pięknie ładnie ale zapomniałem tego Beoffla Kernelu zainstalować czy da rade jakoś inaczej to wgrać bez instalowania od początku romu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Przez CWM/TWRP recovery wgrywasz paczkę z kernelem, przynajmniej tak było na S2, a na S3 to się raczej nie zmieniło ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A można prosić o linka bo w opisie z romem powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może stąd:http://www.boeffla-kernel.de/index.php/downloads-samsung-phonesRom bazuje na Cm11, więc wersja kernela pod powinna pasować ;-)A tu link do pobrania wszystkich wersji ROM-u z XDA :http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=349#downloads Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No ale ja zaktualizowałem rom i mam cm 12.1 i żadna warsie kernela nie pasuje mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Źle patrzysz...Screen z linku odemnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A czy on nie jest w fazie testów ? Jeśli się mylę to prosiłbym bezpośredni link do pobrania bo się trochę pogubiłem he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 powie mi ktos jak usunac blad z systemuproblem jest z kontaktami historia polaczen i smsami ciagle wystepuje bladdziala poprawnie tylko minute badz dwie po restarciea potem kupa wszytko mi sie kasuje moze nie tyle kasuje , co nie wczytuje znika popraostu1 smsy znikaja mi kontakty pozostaja same numery i jeb aplikacja sms zostala zatrzymana2 polaczenia telefoniczne i rejestr znika robi sie pusty i po czym znika 179 kontaktow mial ktos taki przypadek ?no normalnie wszytko sie robi puste da sie to jakos naprawic bez ponownego wygrywania archidroid ? zdjecia w ostatnim moim poscie 3 posty w dol:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 @2zerozero7 SS zreuploaduj bo przynajmniej ja ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 ja też ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi