2zerozero7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 dobra screeeny ustawione szkoda tylko ze nie zapisuja sie na karcie tylko gdzies w telefonieMOZE TU MAM COS ZLE ZAZNACZONE I PRZEZ TO MI TEn komunikat o gogle play i uslugach gogle sie non stop pojawia wyglada to tak non stop mi sie to zalacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 nie, to raczej google znów coś ryje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jest jakis szybki sposob na usuniecie tych uslug google play wczoraj je usunolem jak radzil PeliKan a dzis znowu sa >.... eh co to za rzep ktory sam sie instaluje nie wiadomo kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 odinstaluj usługi google play jeszcze raz i wgraj ten pliczek przez custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 ale jak mam je odinstalowac wchodzac w aplikacje i dac odinstaluj to wystarczy w sumie to ta teraz juz nie ma odinstalowania tego tylko zatrzymanie :<? custom recowery czyli ten startowy ekran power plus volume+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 raczej tak, jednak dla pewności usuń je też z system/app a jeśli tam nie znajdziesz to znajdziesz tam system/priv-app Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Usługi google to wina google. Po ich aktualizacji się pojawiły i developer pracuje nad ich usunięciem ale wyjdzie prawdopodobnie nowy ROM 3.1 - to informacje nieoficjalne, bo nie rozmawialem bezpośrednio z Archim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Orientujecie się może czy da się zmienić folder zapisu screenow jeśli tak to gdzie ???ten system jest bardzo rozbudowany wiec musi mieć to gdzieś a ja juz nie mam pomysłu gdzie tego szukać....zależy mi na tym bo często wyjmuje kartę i chciałbym raczej wszystko mieć na karcie niż przed wyjeciem karty przypominać sobie o skopiowaniu tego folderu z tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie da się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 @2zerozero7 w teori możesz zamontować folder z ss'nami na karte pamięcitym programem http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4549-bezpieczny-swap-pami%C4%99ci-na-wszystkie-urz%C4%85dzenia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 dziekuje :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Działa na nim aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 raczej działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A na jakiej wersji androida chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 cm11 czyli 4.4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Czy jest może możliwość zmiany animacji startowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jeśli masz plik z taką animacją to wrzucasz ją do /system/media jeśli niemasz to są takie aplikacje jak Rom Toolbox pro i tam można taką animację pobrać i zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 dziękówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Proszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Mam teraz problem z szumami podczas rozmowy (znaczy mój rozmówca je słyszy). NFC wyłączyłem tak jak przeczytałem w starszym liście, ale nie rozwiązało to niestety problemu. HELP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 spróbuj na 2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Problem rozwiązany, wystarczy w aplikacji Xposed odznaczyc Gravity Box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 kurcze u mnie to samo sie dzis stalo tez rozmowca moj narzeka na ciezki szum ,,,, nfc wylaczone . Gravity Box. odznaczony jakies pomysly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 A jakie app'ki masz zaznaczone w xposed?A jakie app'ki masz zaznaczone w xposed?Znaczy nie aplikacje, a moduły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2zerozero7 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 da ktos jakies najnowsze gapsy do tego systemu znowu mi google play wypierdziela i sklep play nie dzialana tych gapss gapps-5.1-2015-04-20-15-56-24.zip mi wypierdziela sie wszytko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi