DusieK Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam tak wiem to znów ja xDJest jakiś działający w 100% CM na ten telefon ? A jak tak to prosilbym linka do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Oczywiscie ze sie podziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wydaje mi się że jest bardzo niestabipny cm9 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wolał bym nowszy ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Trend dzieli ten sam dzial z ace 2 na xda, hmmm może być cm11 aczkolwiek bardzo niestabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ale ace 2 czy ace 2x ? Bo mi chodzi głównie o to by działał bluetooth wkońcu bo mi jest BARDZO potrzebny a jak to nie działa to nie mam po co CM instalować [emoji53] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ace 2 i ace2x(trend) maja ten sam dzial na xdaTu masz link do modyfikowanego stocka forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/stock-aostockrom-t2921147 Jak go wgrasz polecam wgranie xposed a potem modul upodabniajacy do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ok .. już sprawdzam Xposed mam [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak się spodoba modyfikowany stock, to podziel się z innymi jak tego dokonales Bo najlepszy poradnik to przetestowany poradnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 I jak działa ROM? Też szukam jakiegoś stabilnego ROMa, ważne żeby bluetooth działało i nie znalazłem nic ciekawszego niż ten tutaj :|ps. to mój pierwszy post tu na forum, więc witam i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam i pozdrawiam w sumie nie narzekalem jest good ale ten stock ma to coś takiego że zawsze do niego wracam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DusieK
Witam tak wiem to znów ja xD
Jest jakiś działający w 100% CM na ten telefon ? A jak tak to prosilbym linka do niego
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi