DupaSłonia8 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Po aktualizacji cyanogenmod do wersji 12.1-20150428 google play nie łączy się z internetem. Czy ktoś ma ten sam problem albo miał i znalazł rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Hmm .. masz db skonfigurowany internet w telefonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DupaSłonia8 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tak, wszystko z wyjątkiem google play ma dostęp do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wgraj Gapps. Albo wykonaj pełne wipe. Ja mam takie błędy często przy aktualizacji ressurection remix. Nie działa mi sklep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @DupaSłonia8 , i jak działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Sugerowałbym wykonanie pełnego wipe.Ponowne zainstalowanie Gapps i jeszcze raz zrobić wipe dalvik\art cache. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez NeoCM składnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi