Minio215 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kernel mam z JB jaki wgrać żeby działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 a jaki masz system oraz jakie urządzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minio215 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Xperia J z Jelly Bean + CM10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 To będzie działać w teori, jak nie, to poszukaj jakis custom kernelow itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minio215 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Chyba nie działa bo jak rebootuję telefon to nic się nie zmieniło. Posiadasz jakiś dobry kernel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 nie mam tego urządzenia, więc nie wiem jaki Ci mogę poradzić, poszukaj jakiś kernel dla xperi j cm10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minio215 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wgrałem kernej do J-tki CM10. Z tego co widziałem to można jedynie przekazać 4GB z karty sd jako pamięć w CWM, jest jakaś możliwość powiększenia ? Kurczę zrobiłem to ale nic się nie zmieniło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Bardziej profesjonalne wyjaśnienie czym jest SWAP to plik stronnicowania w systemach GNU/Linux w który znajduje się kopia danych z pamięci operacyjnej, który jest zapisany jako osobna partycja a nie jako plik tak jak w Windows. W Androidzie jest zmodyfikowana i działa jako dodatkowa pamięć. Przy ilości RAM mniejszej niż 1GB zaleca się tworzenie 2x większej niż jej ilość a powyżej równo z jej ilością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi