RdQ Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam, Mam problem z telefonem, a mianowicie zainstalowałem tak jak pisze w jednym poradniku instalacji Andrida 5.0. Wszstko ładnie się zainstalowało ale telefon nie włacza się. Klikam power i tylko wibruje i pozostaje czarny ekran, O co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tak. Jakies godzine temu probowalem go wlaczyc i czulem wibracje ale pod flashboot juz nie. Zostawie go pod ladowarka przez pare godzin i wtedy od razu podlacze pod program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wyjmij i wloz bat i flashuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RdQ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Musialbym telefon rozkrecic, bo bateria jest wbudowana.Baterie naladowalen w sposobie na kable. I udalo sie wgrac Androida. Dzieki Wszystkim za pomoc.Baterie naladowalen w sposobie na kable. I udalo sie wgrac Androida. Dzieki Wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RdQ
Witam,
Mam problem z telefonem, a mianowicie zainstalowałem tak jak pisze w jednym poradniku instalacji Andrida 5.0. Wszstko ładnie się zainstalowało ale telefon nie włacza się. Klikam power i tylko wibruje i pozostaje czarny ekran, O co chodzi ?
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi