Jan Majewski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czy jest możliwość zrobienia swap pamięci na cyanogenmod 12 bo nie mogę znaleźć i jak robić na cm 12 screenshoty bo power vol + i - nie rusza na klawiszu power po przytrzymaniu tego nie ma jak na androidzie 4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 ze swpapem to polecam moja metodę, u mnie w sygnaturce jest jak to zrobić, jest bezpieczna, po swapie przez edycje plików systemowych możesz uceglić sb Xperiea jak zrobic SS znajdziesz w klawiszach czy gdzies tam, musisz poszukać taką opcje by dodać robienie SS w menu zasialnia, nie jestem pewnien ale chyba tj w opcjach programistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Majewski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właśnie, nie za bardzo kumam ten sposób mam po prostu utworzyć losowy folder w emulated/0/ i w miejscu przeznaczenia się samo uzupełnia i to wszystko jak to działa i jak się to zastosowuje bo nadal mam te same wielkości pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 wielkości są te same, jednakże jeśli zmontujesz folder od android, bluetooth, download, to aplikacje będa się pobierały przez bt na karte pam,tak samo jak pliki sd gier itp,jest to bezpieczna metoda od zwyklej, bo na zwyklej xperie dostaja sudden deatha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Majewski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czyli jak chce pobrać aplikacje która waży 500MB a mam wolne 200MB to nie pobiorę bo mi błąd wywaliA i ten jeden folder starczy czy gdzie dokładnie je musze porobić zeby wszystko było cycuś glancuś wypisałbyś te foldery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 hmmm zamontuj foldery/android/bluetooth/downloadto rozwiąże część problemów,ew ale nie testowałem tego, to zamontuj karte pam jako pam wewnp tzn sdcard1 na sdcard0jednakże nie mam pojęcia czy to wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Majewski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak chce zrobić folder Android to wyskakuje błąd, że to jest folder źródłowy i nie cche tego zrobić może trzeba wersji premium a jej nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 weź zrób folder obb i skasuj folder data w katalogu adnroid po czym zamontuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Majewski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie zabardzo kumam bo mam w folderze android folder obb i też nie da rady go zrobić data też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 najpierw musisz jakos skasować te foldery, ew recznie montowac foldery do gier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Majewski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udało mi się zrobić folder cmupdater a rezte folderów czy że mają po kilka mega maxymalnie np. Android Rozmiar: 25,8M i żaden folder więcej nie waży poza tym cmupdater którego już zrobiłemhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2541-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-pami%C4%99%C4%87-wewn%C4%99trzn%C4%85-sdcard-extsd/Da radę tym sposobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Vol - + power robisz screena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ten sposób moze uceglic Ci tel co podales linka, xperie nie sa ''swap friendly'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jan Majewski
Czy jest możliwość zrobienia swap pamięci na cyanogenmod 12 bo nie mogę znaleźć i jak robić na cm 12 screenshoty bo power vol + i - nie rusza na klawiszu power po przytrzymaniu tego nie ma jak na androidzie 4.3
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi