pawel13429 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chiński smartfon Elphone będzie miał windowsa 10 i Androida 5.0 użytkownik będzie mógł przełączać się po między tymi platformami . Zostanie on wyposażony w :- 5.5 calowy ekran o rozdzielczości 2560x1440 pikseli.- 4rdzeniowy układ intela.- 4gb pamięci ram- 32gb pamięci wewnętrznej- 20,7Mpx aparat Sony.- Czytnik Lini papilarnychBędzie też wersja A oparta tylko i wyłącznie o android 5.0 i procesorze Mediatek cena narazie nie jest znana i nie wiadomo czy zostanie wypuszczony poza tereny Chin.Skusili byście się na taki telefonik ? ja osobiście mógłbym sie pobawić tym wynalazkiem ale ciekawę jak długo by on działał więc jeśli wyjdzie on poza Chiny pewnie troche będzie kosztował ... jak myślicie ile hmm ? I czy czy Chińczycy nie przesadzą z ceną ? O cenie dowiemy się w maju tego roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Chyba nie podajemy linków do konkurencji, ale chyba sie czepiam Co do smartfona, hmmm ciekawy Pomysl, jednakze już jest hybryda obile mnie pamiec nie myli (chyba lenovo) ma wp8 i androida na pokladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Już był taki telefon. Albo był w zamierzeniu. Nie pamiętam jego nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wg mnie to taka hybryda to raczej jako ciekawostka, zamiast marnowac pamiec urzadzenia na kolejne os'y mozna ja uzyc jako pamiec dla yrzytkownika, inna sprawa to HD2 Gdzie bylo od uja os'ów przeportowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 HTC HD 2 telefon z windows phone, z możliwością zainstalowania androida oj sorry, nie zauwazyłem postu PeliKana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tu autorowi chodzi o oficjalny telefon z WP i Androidem (2in1) Nie koniecznie hybrydy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Był też oficjalny, z wp8 i androidem, jakis chinczyk to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 jestem ciekaw jak sprawdzą się CPU intela w telefonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Używałem zte grand x in z intelem, moje wrazenia? Ramu ciagle dość dużo wolnego, kiepska optymalizacja apek i grzejnik z cpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbara Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jakoś mnie nie przekonują takie kombinacje, po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 W Win 10 mają być zarówno aplikacje z Windows Store jak i Google Play więc telefon jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jakoś mnie nie przekonują takie kombinacje, po co? Jeżeli jesteś w celach innych niż forum - odpuść. Nie cieszą mnie infantylne wypowiedzi.Co do linków- kontakt z administracją. Innym razem warn lub ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 @King_Stone_69 to była pogłoska, po prostu jeśli się nie mylę zrobią łatwiejsze narzędzie do portowania aplikacji czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Windowsa 10 jeszcze nie ma w wersji finałowej więc mogą równie dobrze zrobić Windows+Tizen+IOS+Android. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Co by nie było, wszystkie dystrybucje Dziesiątki zostaną opublikowane 29 lipca. Więc po tym dniu Win10 wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi