PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Uwaga, Ja jak i forum nie odpowiadamy za uceglenie Twojego urządzenia Co będzie nam potrzebne:Odblokowany bootloaderWgrane Recovery (CWM)Najnowszy Stock (18.4.C.2.12) zrootowany lub cm11Rom (wybierz bulid o nazwe Flamingo) http://ul.to/f/4bbo69 !MIRROR! https://drive.google.com/file/d/0B3A612kweQ9RYVJYSTlqMG50V1k/view !MIRROR!Gaaps'yTen pliczek updater-script.rar (Wypakuj ten plik, a następnie otwórz rom poprzez WinRar'a, przejdź do "META-INF/com/google/android i zastąp plik" updater-script "wcześniej pobranym. Instruckja:Skopiuj rom cm12 na karte sd bądź pamięć wewnętrzną Uruchom w trybie Recovery (CWM) Sflashuj rom Opcjonalnie GaapsyAby aktywować root'a wejdź w opcje programistyczne Lista bugów:No CameraRadioFM does **** SS'y: W razie konieczności (*gdy wystąpi bootloop) zainstalować z romu plik boot.img przez flashtoola. Źródło: http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/orig-development/rom-cyanogenmod-12-d2203-t3079922 Edytowane 13 Czerwca 2015 przez PeliKan Dodanie mirrora 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Czekam z niecierpliwością na poprawki do kamery i fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Do radia spróbuj użyć apki spirit fm co do aparatu jak inna apka też nie działa, to musisz poczekaç Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 na razie poczekam na stocku i mam pytanie. ile jest wolnego miejsca po zainstalowaniu tego? i czy czyta dane gier na karcie sd?Wie ktoś czy jest aktualizacja z działającą kamerą i radiem? Sam nie wiem skąd pochodzi ten rom a w Google nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kiepsko szukasz...Jest link pod tematem tak gwoli ścisłości. to wersja testowa autor dodał : Buglist:No CameraRadioFM does **** A Radio nie działa na CM- nie jest wspierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beng Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 chodzi w miare stabilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bae wal Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Koledzy opłaca się wgrywać? Stabilny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 kolega @boeng napisa, ale oczywiście najlepiej jest przetestować samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @bae wal dla jednych stabilny dla drugich nie. Musisz sam przetestować i sprawdzić czy to z czego korzystasz jest sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ktoś może ma info kiedy wyjdzie bugfix i zadziała aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Używajcie innych aplikacje.Kiedyś wyjdą. To są nowe buldy- potrzeba czasu na poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Czym jest updater-script? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 taki plik do odczytu przez recovery, który tak jakby.."mówi dla recovery gdzie ma wrzucić pliki z paczki", oraz plik ten zawiera logi wyświetlane podczas instalacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czy po zainstalowaniu jest możliwość zainstalowania walkmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tak, tu gdzies na forum poszukaj sobie apke walkman przeportowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 można jakiś mirror? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ja gdybym mógł to bym zrobił mirror, niestety moja prędkość internetu nie powala na kolana, ledwo YT w 360P chodzi bez przerw na ładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udało się pobrać i zrobić mirrir https://drive.google.com/file/d/0B3A612kweQ9RYVJYSTlqMG50V1k/view?usp=sharingNie wiem co za masochista dał to wcześnie na ten serwer gdzie pobiera maksymalnie 50kb/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ok, dziś dodam go do poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ktoś sie pytał po co updater script. Powiem tyle. Przez moją skleroze zapomniałem go podmienić i nawet CWM sie teraz nie włącza i wgrywam stockaMimo nawet podmiany tego pliku wywaliło mi... nawet wgranie kernela nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @Al Khalif wiesz co? według komentarzy innym działa, natomiast ja spotkałem się z tym samym problemem na cm11, spróbuje wykopać z neta nowsze custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Będe jeszcze próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mi jak coś nie tak poszło to wgrywałem stocka przez FlashToola i od nowa xDCzy ktos to już instalował? Pytam bo jakiś czas temu próbowałem i nie chciało cos się zainstalować w recovery błąd wyskakiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja próbowałem to sie telefon cegli i wgranie jajka fastbootem nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mi tak samo nie chce wejść ten CM12, wgrałem cm11 i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi