PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Uwaga, Ja jak i forum nie jesteśmy odpowiedzialni za uceglenie Twojego urządzenia Ten rom jest tylko dla D2203. Stock-Based 4.4.4 18.5.C.0.19 .Cechy:De-odexed Pre-Rooted De-Bloated eXtremely tweaked Smooth as butter Z3 Launcher, Clock widgets and Live Wallpaper AOSP Browser Bettery Camera and Sound Faster opening Instrukcja:Pobierz romSkopiuj folder do zewnętrznej karty sdZrobić Wipe data i CachePrzywróć backup za pomocą recovery (To trwa 10-15 minut)Uruchom ponownie telefonPoczekaj z 5 minGotowe SS'y: Źródło: http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/development/rom-t3067374 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wybrać "restore from /sdcard" -> pobrany rom w recovery telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 @s00pher jak masz zgrany stock po usprawnieniach na karte sd w odpowiednim katalogu to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wyskakuje mi "no partition selected for restore" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 musisz umieścić odpowiednie katalog z zipa do odpowiedniej lokalizacjiczyli do o ile mnie pamiec nie myli do /cwm/backup/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak, wiem. Zrobiłem sobie backupa danych i później podmieniłem w folderze... Z tego co widziałem ten stock po usprawnieniach był robiowny w clockwordmodzie, ja mam twrp, czy to może byc przyczyna? Bo niby pliki backup`u te same.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak, TWRP ma inny format backupu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Nowocień Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 http://www.mediafire.com/file/2lt57jv2w5k8lyu/Version_1_RegisUpload.zip aktualny link do tego romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi