samsung gt-d5360 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 witam ma problem zostalem przekierowany na te forum mam nadzieje ze ktos mi pomoze posiadam samsunga galaxy young gt-s5360 wysadzilo mi go w powietrze nie moge nic zrobic z tego co sie jak narazie dowiedzialem mam rozwalona partycje jak ja naprawic od razu mowie ze komputer nie widzi mi telefonu bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Uuu... miałem inny model younga w ręku. Ale miałem to samo. Zaflashuj custom rom lub zbieraj na sewis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung gt-d5360 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zaflashuj custom rom jak to zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wgraj na kartę pamięci cm 11 i cwm recovery (wszystko w necie) zmień nazwę pliku cm11 na update. Uruchom telefon w trybie recovery (vol up home i power przyciski) install zip i wybierasz home oraz klawiszami głośności plik z cwm potem instalujesz update zip odpalasz telefon i tyle, potem przez cwm jeszcze gappsy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikiarbuz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 U mnie niestety nie działa.Posiadam HTC One X z CWM v.6.0.4.8. Chciałem ostatnio wgrać cyanogenmoda ale coś się posypało i teraz stopuje go na logo. W CWM wchodzę w ADB Sideload, podłączam telefon przez USB i wpisuje komendę w windowsowym CMD: Wiecie co zrobić aby telefon był widoczny dla ADB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @dzikiarbuz Jaki system operacyjny na PC, jaki kabel, jakie sterowniki (o ile są jakieś bo z tego co widzę to nie widzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Huńka Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witammam problem w n7000 wgrywa na telefon cyanogena i po zaladowaniu pliku cm-11-20150824-NIGHTLY-n7000.zip w telefonie wyskakuje bladE:Error in /tmp/update.zip(Status 7) po zaladowaniu cm-10.2-20131214-SNAPSHOT-InstallerWPPQ50S-n7000-signed.zip wyskakujeE:signature verification failed gdzie jest blad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Zainstaluj custom recovery i wtedy próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Huńka Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Zainstaluj custom recovery i wtedy próbuja wiecej szczegółów.czy to cyanogen*recovery.img ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 NieTo CWM/TWRP/Philz recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Uprawnienia do wykonywania pliku nadane? Uprawnienia dla urządzenia są nadane? ~tapu tap from taptalk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 odpalane jako admin, także.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 daj zrzut plików z tego folderu. Jaki win? ~tapu tap from taptalk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 to była instalka, ale już nieważne, ogarnąłem portable z innego pc i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael034 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dziękuje kolego uratowałeś mi ''dupe'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi