KoutaZ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam Mam takie jedno pytanie,a mianowicie czy opłaca mi się rootowac moją jotke.Dużo o tym czytałem ale dobrze by było gdyby ktoś mi powiedział na swoim przykładzie. Czy to się wogóle opłaca i jakie mogą byc konsekwencje poza ucegleniem i utratą gwarancji [już jej nie mam] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 żadne inne, albo warzywko albo telefon. A i opłaca się jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel13429 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 jeśli w przyszłości chcesz coś więcej robić z telefonem to root się przyda jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Root z ang korzen, pl.m.wikipedia.org/wiki/Root A jakie sa zalety posiadania roota? Możesz modyfikowac wszystko co sie da, od zmiany boitanimation.zip po wgranie zmienionego graficznie systemui.apk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoutaZ Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A czy jak nie mam karty pamięci [leży zepsuta],to mogę zrobic roota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Raczej tak forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1142-sony-xperia-j-rootowanie-urządzenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoutaZ Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To chyba nie zrobię,nie chce zepsuc sobie telefonu,bo nie ogarniam bootloaderów i innych takich,a czytałem o tym już na tym forum [dalej nie ogarniam] Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KoutaZ
Witam
Mam takie jedno pytanie,a mianowicie czy opłaca mi się rootowac moją jotke.
Dużo o tym czytałem ale dobrze by było gdyby ktoś mi powiedział na swoim przykładzie.
Czy to się wogóle opłaca i jakie mogą byc konsekwencje poza ucegleniem i utratą gwarancji [już jej nie mam] ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi