L0LEK Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam ! Znalazłem ostatnio starego iphon 4 i wystawiłem go na aukcje . Dostałem propozycje zamiany na Xperie Z1 z rozwalonym wyświetlaczem .. Jest sens takiej zamiany ? cena wyświetlacza to około 400 zł :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kumpel niedawno kupil sb iphona 4 z peknietym digitizerem za 100.podobno 200zl naprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dzwoniłem do kolesia ktory wymienia wyswietlacze i powiedzial mi ze w przypadku Z1 cena to 400 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie kupuj uszkodzonego bo nigdy nie wiadomo czy coś więcej nie jest uszkodzone. Sprzedaj za kasę lub wymień na inny z dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mam te same zdanie co @Pawliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
L0LEK
Witam !
Znalazłem ostatnio starego iphon 4 i wystawiłem go na aukcje . Dostałem propozycje zamiany na Xperie Z1 z rozwalonym wyświetlaczem .. Jest sens takiej zamiany ? cena wyświetlacza to około 400 zł :C
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi