kubans23 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jestem nowy na forum, ale szukalem ze wszystkich sil i niczego nie znalazlem. Jak ustawic konfiguracje, zebym mogl odbierac mms w Play na CM12 na G900F? Za nic mi nie dzialaja, na innych apkach tez nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Probowales apke do apn'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubans23 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie. Do tej pory mialem cm9 na Samsungu Gio 1 i nie dlatego nie mam pojecia co to za apka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wejdz w gp i wyszukaj apn, znajdziesz tam apki, mialem kiedys gio też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Mi pomogła aplikacja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubans23 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Textra dziala extra. MMSy smigaja jak miodek. Apki do apn nie pomogly, reczne wpisywanie tez. Ciekawe, co to za blad. I dzieki za szybka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem  Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 01marcin Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 witam cześć jestem nowy na forum mam również problem z mms na sofcie cyanogenmod 12.1 nightly w jaki sposób rozwiązałeś problem wpisywałem ręcznie różne kombinacje dostępne do sieci play. wgrałem aplikacje handcent sms ale jedyne co sie zmieniło to że nie ginie lte bo na oryginalnej z softu po próbie wysłania sms w miejscu strzałek transmisji pokazuje się ! i ginie napis lte. internet jak jest lte normalnie działa. aplikacja textra też nie jest w stanie wyslac ani odebrać na automacie i ustawieniach ręcznych. proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Masz powyżej sposób na to. Textra SMS - sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubans23 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wracam do tematu. Textra dziala mi przez doslownie chwile, a potem takie same objawy jak 01marcin. MMS nie dziala. Musialem wrocic do stocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wiedziałem, że tak będzie. To jest bolączka cyanogenmoda i romów na AOSP. Nie radzą sobie przez coś z wysyłaniem i odbieraniem mms.Jednym działa, drugim nie. I nikt nie wie czmu, co i jak. Problem jest obecny od romów CM 10.2 wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MartinHRB Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Delikatnie odkopię temat, być może ktoś kto zaczyna przygodę z CM zastanawia się jak ogarnąć temat MMS'ów . Wspomniana już aplikacja Textra SMS działa bez problemu, ale tylko przez krótki czas. Byłem zawiedziony kiedy zorientowałem się, że MMS'y znowu przestały działać w sklepie google'a trafiłem jednak na Messenger od Google Inc. Przyznam, że do tej pory działa bez najmniejszego problemu, wiadomości multimedialne można wysyłać do oporu . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubans23
Jestem nowy na forum, ale szukalem ze wszystkich sil i niczego nie znalazlem.
Jak ustawic konfiguracje, zebym mogl odbierac mms w Play na CM12 na G900F? Za nic mi nie dzialaja, na innych apkach tez nie.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi