L0LEK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam ! Czy opłaca się kupic Nexusa 4 bez wyświetlacza za 200 zł ? sam nw czy jest sens :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Myślę że to jest bez sensu. Lepiej kupić nexusa całego i ta sama cena wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Oczywiście że lepiej opłaca się sprawnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Juz teraz wiem ze lepiej sprawnego ale wtedy się napaliłem bo był 5 km od mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
L0LEK
Witam !
Czy opłaca się kupic Nexusa 4 bez wyświetlacza za 200 zł ? sam nw czy jest sens :/
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi