Matejus_93 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam, Po wybraniu pliku i wciśnięciu start w Odinie pokazuje się komunikat :"<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)" I dalszej reakcji brak. System na 5.0.1. Coś zrobiłem nie tak? Działałem wg instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Wejdź w Recovery i zrób Factory reset. Powinno pomóc. To się czasem zdarza, że są takie błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Witajcie ;-) mam już pare miesięcy wgrany root / z tego tematu poradnik na forum / i zauważyłem że od paru tygodni ostatnio ,dziwnie długo ładuję sie bateria w moim Samsung S4 i9505 ok 7 godzin aż do 100%. Zauważyłem także iż troszkę ciemniej czerwona dioda w czasie ładowania świeci a jak ładuję na wyłączonym telefonie to świeci jasno oryginalnie fabrycznie kolorem czerwonym . Sprawdzałem kabel usb na inny ... baterie zmieniałem też , ładowarke inną podłączałem i nadal jest to samo! .Więc mam stawiać na ROOT że coś jest nie tak ? Bardzo prosze o jakąś podpowiedż dotyczącą czy ktoś taki problem miał i co zrobił aby go się pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Spróbuj wgrać mu stocka przez odina i zobacz czy na nie zrootowanym telefonie będzie okej, jak nie, możesz mieć uszkodsony delikatnie port usb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Uszkodzony delikatnie port usb w tel czyli ? Zabrudzony czy zimny lut ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Powiem tak w mojej s4 miałem praktycznie tosamo... tez mi jakoś słabo ładowało. A spowodowane to było tym że ładowarka nie wchodziła całkiem w podt usb, a to dlatego że miałem tam już tak napchane kurzu że już blokowało. Powyciągałem delikatnie wykałaczką (tylko delikatnie żeby nie uszkodzić styków) i teraz chyba już normalnie mi ładuje. Polecam sprawdzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfamaniek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Sprawdziłem po malutku igielką i od razu po podłączeniu do ładowania nawet 13 min ładowało baterie poprawnie tj. świeciła dioda na 100% jasnością jak powinna .A póżniej znów ściemnała dioda kolor czerwony ale dalej ładowało... Więc też stawiam na gniazdo micro usb aby go oczyścić i zaryzykować a myśle zakupić też do tego alkohol izopropylowy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi