NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 [LG L70] Odblokowanie bootladera wraz instalacją TWRP Recovery Robisz to na własne ryzyko Najprostsza metoda, która pozwala odblokować bootloader i wgrać TWRP recovery za jednym razem. Pobieramy patch, który nieco pomaga rozwiązać w/w problem: Wymagania:Zainstalowane sterowniki USBWłączony tryb debugowaniaPobrany program: LG L70 autopatcher.rarKabel USB Instrukcja:Pobierz plik i go wypakuj Przejdź do niego W tym czasie podłącz telefon pod port USB Z plików (które pobrałeś/aś) uruchom runme.bat Postępuj z instrukcją.. Koniec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packo85 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 jest możliwość aby ktoś udostępnił foty co i jak krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 sam możesz nam dodać.To nie jest trudne, wierz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creerper 659 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 co zrobić, bo mi nie zmienia recovery na CMW tylko ciągle jest to systemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A coś się wyświetla przy instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creerper 659 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 no niby wszystko przebiega pomyślnie i po instalacji telefon rebotuje się normalnie do recovery, ale nie wiem co zrobić z 2-Recover stock boot and recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogmar20 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam.posiadam LG l70 d320 chcialbym dokonac tej akutalizacji lecz po wypakowaniu autopatcher mam plik rumne.cmd a nie runme.bat.szukalem pomocy w necie lecz nic nie znalazlem. prosze o pomoc:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @bogmar20 kliknij dwukrotnie myszką na ten pliczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymex71 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Rozumiem że mam wybrać pierwszą akcję? Chce zainstalować na fonie cyanogenmoda ale jestem w tym totalnym laikiem Roota się robiło ale te recovery i inne to czarna magia P.S Tak w ogóle to jakbym zbrikował sobie telefon to jest duża szansa na to że go uratuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Віталій Юревич Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam, chłopaki jak wejść do recovery, zainstalowałem te recovery, pierwszyj raz po restarcie wejśło, a potem nijak nie mogę wejść, czyli pyta czy chcę zrobić faktory reset, robie go, a potem recovery pyta w jaki sposób zrestartować telefon - z root, czy bez. Spróbowałem już wszystko i nic nie idzie zrobić z tym...nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi