Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam poszukuję romu cm12 do xperi neo nigdzie nie mogę znaleść proszę o jakieś sugestie gdzie taktowy mogę znaleść z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacekplacek101 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W dniu 1.04.2015 o 13:34, NeoCM napisał(a): Jak nie ma, to się nie da.była by być może taka możliwość, ale musiałbyś przebudować rom.Da się tylko nie tu szukacie. A więc ikona słuchawki z panela gł. trzy kropki pionowe ustawienia i ustawienia dodatkowe tak masz ID rozmówcy i ukryj lup pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Kędzior
Witam poszukuję romu cm12 do xperi neo nigdzie nie mogę znaleść proszę o jakieś sugestie gdzie taktowy mogę znaleść z góry dziękuję.
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi