GeoHot Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ćwiczycie coś?Ja osobiście siłownia + sztuki walki, a mianowicie jujitsu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Siłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoHot Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ale sam sobie tak chodzisz; rekreacja? Czy masz jakiś program i według niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jakieś 3 lata waga 72kg -> 92kg wzrost 196cmNie mam programu po prostu lubię targać te ciężary.Co jakiś czas czegoś próbuje jakiś nowe techniki czy coś, ale tak to amatorsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 co ty gadasz? ciężary ^^ Ja uprawiam wędkarstwo.. a tak to piłka nożna.. na xboxie ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Piłka nożna, bieganie od czasu do czasu i jazda na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoHot Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 co ty gadasz? ciężary ^^ Ja uprawiam wędkarstwo.. a tak to piłka nożna.. na xboxie ^^ Piłka nożna - sport w Polsce, który uprawiają głównie dresiarze, a nasz zespół trzyma światowy poziom, a idzie tak mało pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 o 4.00 - podnoszenie ciężarów (muszę wstać z łóżka)o 4.30 - biegi (z domu do autobusu)o 5.00 - kontynuuje biegi (z autobusu do autobusu)od 6 do 14 - skręty tułowia (przy laptopie w pracy)potem znów biegi.w godzinach wieczornych trenuje nogi i ręce (przeganiając kota kopniakami żeby sobie kulturalnie odpuścił) Nic nie pomaga, waga nie zchodzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Parę lat temu to :Grałem w piłkę (pomorzanin, elana toruń)Grałem w siatkę (liga ponad gimnazjalna) Grałem w unihokej (pomorznin toruń) grałem w jakiś zawodach itp Więc trochę się działo Ogółem byłem w klasie sportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoHot Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 o 4.00 - podnoszenie ciężarów (muszę wstać z łóżka)o 4.30 - biegi (z domu do autobusu)o 5.00 - kontynuuje biegi (z autobusu do autobusu)od 6 do 14 - skręty tułowia (przy laptopie w pracy)potem znów biegi.w godzinach wieczornych trenuje nogi i ręce (przeganiając kota kopniakami żeby sobie kulturalnie odpuścił) Nic nie pomaga, waga nie zchodzi To na wieczorek jeszcze możesz 20x3 brzuszków, a6w, 3x20 pompek, 2x10 diamentowych pompek i 3x10 deepów, i już Ci będzie lepiej, bo coś ze sobą zrobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz_M Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Rowerek... Po lesie <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Też Rowerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja jeżdżę na BMX'ie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Teraz wędkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Rowerekiem codziennie do szkoły ^^ piłka nożna z kumplami pływałem xD w sumie to wiele sportów uprawiam xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Piłka nożna i bieganie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 MTB i pływanie, a w godzinach rannych oraz wieczornych pompki, podciąganie się na drążku, przysiady.Od przyszłego roku zacznę chodzić na siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Od 2011 do 2015 dokładnie do stycznia karate i siłownia jak na razie do wakacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Piłka nożna, a od wakacji planuję siłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPe Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Niedawno zakończyłem swoją przygodę z Boksem, około 2,5 roku.Obecnie siłownia, koszykówka i deskorolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 boksowałeś kolegów ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 U mnie parkaery. xD amatorsko trenuję, nie ma w tym profesjonalizmu. Ale dobry wyskok robi swoje. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julkakulka1567 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jogging, siłownia i ogólno pojęty fitness 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cynamon Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 MMA, kulturystyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jazda rowerem górskim i kolarstwo szosowe <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi