Kuba Teichert Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 mam cm 12 na moto e (wgrywałem inne Romy wykrywa kartę sim prosi o pin ale nie wykrywa operatora karta dobra działa proszę o pomoc albo ewentualnie jaki plik fastboota do flash chyba modem non-flos.bin z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Teichert Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Rozwiązane plik modemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Prawdopodobnie: źle wgrany, błąd romu, pobierz jaką pewną paczke fastboota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Teichert Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 który plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Temat jest w dziale z Moto G, a piszesz, że masz Moto E napewno dobrą wersję CM wgrałeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Teichert
mam cm 12 na moto e (wgrywałem inne Romy wykrywa kartę sim prosi o pin ale nie wykrywa operatora karta dobra działa proszę o pomoc albo ewentualnie jaki plik fastboota do flash chyba modem non-flos.bin z góry dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi