vaxum Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Hej, od dzisiaj zacząłem przygodę z bawieniem się w wgrywanie romów itd.Na początku mogłem wejść w recovery, lecz teraz się to nie udaje (telefon normalnie włącza się po przyciśnięciu vol. up, home i przycisku włączenia).Pomożecie? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiŁY Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ale coś zrobiłeś?Bo przecież nie mogło tak samo się zepsuć... Ile razy włączyłeś recovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wgrałeś tymczasowe recovery, ono znika po restarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vaxum Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Problem już rozwiązanyŹle wgrywałem roota i wszystko działa po zainstalowaniu oryginalnego systemu przez odina Dzięki za chęć pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vaxum
Hej, od dzisiaj zacząłem przygodę z bawieniem się w wgrywanie romów itd.
Na początku mogłem wejść w recovery, lecz teraz się to nie udaje (telefon normalnie włącza się po przyciśnięciu vol. up, home i przycisku włączenia).
Pomożecie? :/
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi