NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 [Galaxy S4] - Resurrection Lollipop 5.02Wymagania:ROOTCWM/ TWRP najnowszeOdblokowany bootloaderscreeny:http://imgur.com/a/mEdrS#KuCX6xf Info o romie:Spoiler Instrukcja:Pobierz ROM i GappsWrzuć pliki na kartę pamięciWyłacz telefonUruchom go w trybie recoveryWykonaj pełne WIPE systemu (dalvik cache, cache, data, system)Następnie instalujemy ROM, poterm GappsRebootPobierz:ROM : https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934523170Gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Przy ROMie jest "access denied" D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @up A Ty nie masz przypadkiem S3 ? (wyczytalem na pewnym poscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @ what? co ty tworzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No pod tematem z S3 napisal ze dzis dostanie ten telefon, wiec sie spytalem .. No chyba ze ze mna dzis cos nie tak jest O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 jak w innym to chyba ta ale tu nie poza tym, może tylko sprawdzał albo komuś ma zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Moze xD ok nie robmy offtopa .. Znowu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 jak się ma w stosunku do CM? Coś bym zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie rozumiem odpowiedzi? Ale co byś zmienił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 coś bym spróbował Wydajność, trzymanie na baterii, co jest zmienione itp.podstawowe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Wiesz. Ressoruction Remix oparty jest na bazie CyanogenModaA co jest zmienione.. musisz wejść w oryginalny temat na xda i czytać dziennik. Te romy są lepsze od zwykłego CM-a. Przynajmniej ja mam takie odczucie na note2, na którym mam ten soft. Błedów.. nie było u mnie od wieków, bateria też dobrze sobie radzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Spróbuję Zawsze mogę wrócić do CM 11 jakby co, tylko muszę APN y spisać Aha, bootloader mam odblokowany, a nie wiem, czy muszę to robić? (nie robiłem tego przed instalacją CM11)I czy znajdę coś pokroju tego (ew. czy to pójdzie na resurrection-wątpię) http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1275-cm-11-touchwiz-s4/BTW podrzuć proszę wątek z XDA, nie mogę się odnaleźć Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 @Rolo129 70% że podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolo129 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 zrobiłem tam konto, ale nie mogę pobrać... Edycja: Dobra, coś poszukałem w internetach,mam i będę sie chwalił czy wsio hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi