comasz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 wiesz co? nie mam pojęcia, proponował bym Ci cwm które dodałem, jest zgodne z zablokowanym bootloaderem Dobra jasne spróbuje przez cwm tylko problem w tym że nie widzę zgodnego z razerką, jest do droid razer M.Czy mógłbyś mi dobrą wersje podlinkować? Nie lenie się latam po googlu ale już tracę orientacje :/Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4978-motorola-razr-xt910-cwm-touch-5845/prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comasz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4978-motorola-razr-xt910-cwm-touch-5845/prosze Dzięki śliczne, nie wiedziałem nawet że na forum jest, szperałem po xda. Aktualizacja SU jest niedostępna, jest jakiś mirror do tego inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 UPDATE-SuperSU-v2.46.zipchodzi Ci o to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comasz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Tak, drugi link. Doczytałem że chyba nie musze su aktualizować tak? Wystarczy że zainstaluje CWM zrobie backupa i moge wgrać CM12 i cieszyc się nowym roomem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 tak, definitywnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comasz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przy szóstym kroku telefon powinien mi się normalnie uruchomić i powinienem ściągnać ROOM Menagera.Jednak mam błąd i telefon sie nie uruchamia Encryption Unsuccessful da się to jakoś odceglić? bo nie moge nic z tym zrobić ps. mam backupa z cwm na karcie tylko jak go wgrać?ps2. wchodząc w recovery cwm sie nie odpala tylko standardowy reset od motki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi