eitheer Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam, pora zmienić moją SE Arc S na coś nowszego... myślałem o używanym Nexusie 4, o takim: http://allegro.pl/telefon-nexus-4-bialy-stan-bardzo-dobry-polecam-i5041725793.html Warto go brać czy jest coś lepszego w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zależy do czego wykorzystujesz telefon i czego oczekujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zależy do czego wykorzystujesz telefon i czego oczekujesz. Mniej więcej tak:5:30 wstaję odłączam telefon od ładowania, leży w kieszeni później przeglądam wykop posłucham muzyki około godziny telefon nadal w kieszeni ale cały czas włączone wifi przeczytam jakiegoś maila, odpiszę pobiorę załącznik sprawdzę przeczytam dokumenty, pogram w jakąś grę typu Retry znowu posłucham muzyki telefon musi wytrzymać do godziny 17-18 Oczekuję żeby się nie zacinał i miał Lollipopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nexus nie ma najlepszej baterii, w tej cenie powoli idzie szukać Xperii Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nexus nie ma najlepszej baterii, w tej cenie powoli idzie szukać Xperii Z.Siostra ma i nie chcę Xperii Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Xperia najlepiej by trzymała baterię u mnie w z2 spokojnie dwa dni wytrzymuje przy włączonych wszystkich łącznościach Jeżeli jednak nie jesteś zainteresowany tym telefonem może skusi Cię s4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nokia 3310!!! Polecam~BR4KUS A tak na serio to może SGS 3/4 albo Moto G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jednak wygrałem... http://allegro.pl/telefon-nexus-4-bialy-stan-bardzo-dobry-polecam-i5041725793.htmlMyślę, że dobra okazja chciałem bardzo w kolorze białym i 16GB na pokładzie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Wybrany został Nexus 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam, pora zmienić moją SE Arc S na coś nowszego... myślałem o używanym Nexusie 4, o takim: http://allegro.pl/telefon-nexus-4-bialy-stan-bardzo-dobry-polecam-i5041725793.html
Warto go brać czy jest coś lepszego w tej cenie?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi