PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 musisz wgrać dla Twojego modelu, a nie podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Za diabła nie mogę znaleść linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 ja znalazłem, za niecałe 15minut spodziewaj się poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Czekam z niecierpliwością.Zajmę się tym wieczorem bo muszę uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 prosze o to link do poradnikahttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/5125-samsung-galaxy-note-2-lte-n7105-philz-touch-6484/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benezis Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzięki kolego za pomoc ale nic nie mmogę zainstalować.WywalaError excuting updater binary in ZIP /Nie mogę wgrać przez recowery nawet TWRP z zipa, przez odina wszystko szło prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 To poszukaj w uniwersalnych bodajze jak zrobic plik .img na plik .tar.md5 i wgrasz odinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Skowron Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 A jak jest w Cyanogenie z obsługą rysika itp? Działa to czy po przesiadce można sobie rysik w kieszeń schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Rysik na Note 2 działa, ale przycisk staje się bezużyteczny Korzystam z CM 12.1Ale największy problem jak dla mnie to mmsy, reszta jest bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @kamil.swierkot Co do MMS'ów wystarczy każda inna apka jak Textra SM, Hangouts etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Próbowałem textre, hangoutsa i messengera od google o zadna nie naprawia problemu w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @kamil.swierkot A APN'y sobie chociaż ręcznie wprowadziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Próbowałem wpisywac ręcznie, chyba ze coś źle wpisałemTelefon działa w sieci Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @kamil.swierkot Wróć do Stocka i z niego przepisz APN'y, a potem wgraj CM i wpisz wartości jakie miałeś na stocku i powinno działać. Ja tak zrobiłem i wsio mi działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A może ktoś tutaj ma działające wartości dla orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A co to są "wartości" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @NeoCM Chodziło o prawidłowe nastawy APN'ów. One się troszeczkę różnią od tych przedstawionych po internetach i bardzo często po takim zabiegu internet działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja mam znalezione w internecie, więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał mi poprawne dla orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ustaw.orange.pl tam wybierz model i podadzą instrukcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tam są gotowe konfiguracje do wysłania na telefon, przy czym na mój telefon one nie docierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @kamil.swierkot Zrestartuj telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.swierkot Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Po wyslaniu konfiguracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @kamil.swierkot Tak. Powinno zatrybić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamp1987 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja mam w Play i wysyłane konfigurację nie dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamp1987 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Oto remedium na nie działające mms. Has anyone tried this on the t0ltetmo? Sent from my SGH-T889 using Tapatalk I am on T-Mo and also use the SGH-T889V (t0ltetmo). Two slight changes in APN settings to get MMS to work, but that's all I have to do to get everything working. MMSC: http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc APN type: <Not set> OR Internet+MMS Although I've tried both, I just use <Not Set> (blank it out) because it was easier every time I installed a ROM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi