beep Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W tym temacie przedstawiamy nasz ulubiony luncher, oraz to co w nim wam się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 HTC Sens jak dla mnie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja najbardziej lubię HTC Sense i launcher Xperia za wygląd i optymalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak ogółem podoba mi się Google Now Luncher ale ma lekkie braki no i często wracam do nakładki od Sonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Google launcher now rządzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak dla mnie najlepszy jest Holo Launcher HD. Posiadając LIVE2 nie mam do niego zarzutów, natomiast aktualnie testuję Lollipop Launcher od twórców Holo. Dołączam jeszcze totalnie skomercjalizowany GO Launcher. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dla tabletu zawsze fascynował mnie jakoś Chameleon Launcher, widać że dostosowany dla tabletów, jednakże bardzo mało funkcji miał :/Dla smartfonówjest moim zdaniem Cyanogenowy launcher Trebuchet, najważniejsze opcje posiada, nie zabiera zbyt dużo zasobów - dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Chameleon jest wydany na niektóre tel jako rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 bo jest to rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 To też racja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chameleonlauncher&hl=plOoo, jest launcher? Jest launcher Rom też jest z tego, co pamiętam, ale nigdy nie miałem z nim styczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Miałem ten rom na L9 bardzo fajna kolorystyka. Ponad to launcher był fajny. Ale teraz projekt przepadł...Czy denerwuje was blokada ekranu Lollipopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Miałem ten rom na L9 bardzo fajna kolorystyka. Ponad to launcher był fajny. Ale teraz projekt przepadł...Czy denerwuje was blokada ekranu Lollipopie ? mnie każda blokada ekranu irytuje, dlatego ją OFF co do laucherów, wole fabryczny w 90% z tym że zalezy od softu i nakładki producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Czy denerwuje was blokada ekranu Lollipopie ?Faajna jest, nie narzekaj A przynajmniej mi się mocno spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Mnie denerwuje. jak na bok to dialer lub camera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A mi się to właśnie podoba, szybki dostęp Podejrzewam, że w CM12 będzie jakaś funkcja zmiany celu tych "przycisków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja polecam lekki, szybki launcher jakim jest Cheetah Launcher, podobny do Miui. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cm.launcher&hl=pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Praktycznie jest to kopia MIUI ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 tak wracając do tej blokady w lollipop to mam nadzieję że będzie można wybrać czy mają być tam 3 opcje (call unlock i camera) czy tylko unlock bo to lekko irytuje że chcesz odblokować ekran a włączasz aparat. Poczekamy zobaczymy ciekawe co zaoferują ze strony sony ponoć nie wiele ma się różnić od obecnej nakładki jaką ma sony z3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dlatego jej nie lubie ^^ Ale ressurection już wprowadził opcje edycji ekranu blokady i wywaliłem aparat i dialer. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 To jest zapewne tylko kwestia czasu, aż CyanogenMod i pozostałe customy dodadzą taką opcję Gdzieś czytałem/widziałem, że ma być opcja oferująca skróty z każdej strony ekranu, co dla mnie jest już raczej lekką przesadą... Moim zdaniem najlepszy był lockscreen z JellyBean`a, prosty, kilka skrótów (w CM) i ładnie się go edytowało w pliczkach systemowych ^^Od Sony też jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pytanie pół na pół w temacie... Czy mogę prosić o zmianę tytułu na "Lista polecanych przez Was launcherów"? W ostatnim słowie niby nic, ale mimo wszystko "launch" to nie "lunch". Z góry przepraszam za czepianie się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Słuszna uwaga. Poprawione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Solo Laucher świetny Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dlaczego nie widze nigdzie Novy?! Dla mnie Nova Launcher te best ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Powiem tak, każdy launcher w stylu aosp/holo jest dobry i szybki, z tym że jeden ma więcej opcji persanolizacji, inny mniej, a to kwestia gustu co kto woli Ja osobiscie polecam apexa,jednak kazdy oczekuje od launchera co innego, tak btw slyszal ktos o oficjalnym launcherze htc dostepnego na gp? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi