beep Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W tym temacie możecie się pochwalić swoim aparatem w smartphone oraz możliwościami jakie posiada czy nawet własnymi amatorskimi/profesjonalnymi zdjęciami bądź filmami wideo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 20,7 Mpx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 zjechane 8 Mpx ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W tej chwili 13 Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Spoiler Tylko pięć ale nie narzekam Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Cytuj Jaki jest twój aparat w smartphone Nie najlepszy. 8Mpix, dziś się chwilkę pobawiłem. Autko to malutki hotwheels Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi