beep Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mam taki problem że gdy miałem rom w swojej z1 z końcówką kompilacji .108 nie mogłem go aktualizować do .157, czy to przez to że gdy odblokuje się bootloader to kończy się support ze strony Sonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A masz roota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 tak, ale teraz siedzę na stocku wcześniej usuwając roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 To on musi przeszkadzać. Programy od Sony są wrażliwe na tego typu modyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Pisałem do supportu sony i odpisali że to przez bootloader'a// można zamknąć Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
beep
Mam taki problem że gdy miałem rom w swojej z1 z końcówką kompilacji .108 nie mogłem go aktualizować do .157, czy to przez to że gdy odblokuje się bootloader to kończy się support ze strony Sonego?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi