xDamian18 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Robię wszystko tak jak w instrukcji a brand plusa zostaje... co mogłem zrobić nie tak? Dodam że instalacja sie powiodła i ściągnąłem andka bez brandu. Ściągnąłem z tej strony http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=57 plik z polski numer 173. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clubrevers Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 chcialem w swoim lg g2 mini cofnac soft do kitkat wgrałem według intrukcji wszystko przebiegło pomysle po wlaczeniu pokazuje sie logo czarny ekran i znow logo i tak w kółko, nawet jak wejde w tryb firmware update to program nie wykrywa telefonu?? co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frank1337x Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Trzeba do tego odblokowany bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frank1337x Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Po zakończeniu jest takie coś, co robić ???? edit: po kliknięciu ponów i załadowaniu pojawiło się to samo okno, tylko z napisem zakończ, po kliknięciu program wyłączył się a tel został z napisem "firmware update" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Chyba masz problem z plikiem .kdz, zainstaluj inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frank1337x Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Dzięki działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Vojtas Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam może ktoś poratować istniejącym plikiem z firmwarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi