NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 [samsung] Jak uruchomić tryb Recovery ? (recovery mode) Wątek ogólny o różnicach między Android Recovery a Custom Recovery (CWM/TWRP/Philz Touch Recovery)http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1380-r%C3%B3%C5%BCnice-mi%C4%99dzy-android-recovery-a-custom-recovery-cwmtwrp-i-inne/ Sposób tyczy się wyłącznie modeli telefonów z rodziny Samsung. Jak przejść/wejść w tryb Recovery.Wyłączamy telefon Teraz musimy przytrzymać jednocześnie 3 przyciski Home, Power i Volume UP (3-5 sek. po pojawieniu się animacji puszczamy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poniak Toja Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Wymaga to roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Nie wymaga.Jest to opcja uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A ja mam problem z uruchomieniem Recovery, w LG L7II p710. Nie mogę go uruchomić klikając vol + i quick memo i power. Coś ktoś na to poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 jak komenda w adbadb reboot recovery nie zadziała to raczej nie masz recovery, lg ciągle coś miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ADB ciągle widzi telefon jako offline. a w końcu odpaliłem ale hmm ze screenem o takim: mniej więcej, grafika z googla. Zrobiłbym screena ze swojego telefonu ale pewnie nie da się w trybie recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeoCM
[samsung] Jak uruchomić tryb Recovery ? (recovery mode)
Wątek ogólny o różnicach między Android Recovery a Custom Recovery (CWM/TWRP/Philz Touch Recovery)
http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1380-r%C3%B3%C5%BCnice-mi%C4%99dzy-android-recovery-a-custom-recovery-cwmtwrp-i-inne/
Sposób tyczy się wyłącznie modeli telefonów z rodziny Samsung.
Jak przejść/wejść w tryb Recovery.
Home, Power i Volume UP (3-5 sek. po pojawieniu się animacji puszczamy)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi