NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Sony Xperia T - CyanogenMod 12 - oficjalny Mam zaszczyt wam zaprezentować rom od Cyanogenmod.org ze wsparciem,oczywiście jest to wersja nightly... Wymagania:ROOTCWM v 6.0.5.1 /TWRP 2.7.0.X (lub nowsze)Odblokowany bootloader Pobierz :wersje CM 12 : http://download.cyanogenmod.org/?device=mintGapps: https://s.basketbuild.com/gapps Instrukcja:Pobierz ROM i GappsWrzuć pliki na kartę pamięci/ pamięć urządzeniaWyłącz/przejdź w tryb recoveryWykonaj pełne wipe systemuNastępnie zainstaluj ROM, następnie GappsReboot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugaczka Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Czy na Xperi T3 będzie to działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam takki problem, że po instalacji systemu nie mogę zainstalować gappsa ponieważ can't mount /storage/sdcard0. Wiecie może o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 wgrywałeś kernel z zipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nie. Ale już sobie poradziłem. Wgrałem najpierw Gapssa a później ROM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 @FisherFighter serio? Tak się da? Nawet nie wiedziałem o tym. Człowiek cały czas się uczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Na serio. Działa wszystko w porządku Sam się zdziwiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 @FisherFighter to tak jakbym najpierw wgrał sterowniki na komputer, a potem windowsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FisherFighter Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Dlatego nie czaje dlaczego to działa Ale nie znalazłem odpowiedzi jak naprawić tamten błąd w inny sposób więc zrobiłem co mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rexio22 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jakby kto pytał. Nie działa kalendarz, galeria non stop krzyczy mi, że nie mam pamięci zewnętrznej mimo, że w tle widać zdjęcia na karcie A no i Sklep Play czasem coś śmiesznego odwala. Nie chce aktualizować aplikacji, instalować a czasem uruchomić się. Jak znajdę nowe błędy, dam edita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dalej jakieś bugi? Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Zainstaluj i zobacz. Prawdopodobnie nie ma. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi