jankessster Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A jak wgrałem CM 9.1 na LT18i stabilny to mogę np. przejść na 10 wydania nocne,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tak ale musisz zrobić full wipe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Bo zrobiłem tak. wgrałem CM 9 wg. postu tutaj + Gappsy i sciagnałem 10 w wersji nighty build, zapisałem na karte telefonu. I moje pytanie dlaczego KU***A dlaczego jak wszedłem w tryb recovery wybrałem tego cm10 to po restarcie długo oj długo się ładuje free xperia . Czy to normalne? Temat do zamknięcia. Zrobiłem tak jak z wersją 9 wszystko to samo. Także dzięki wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi