beep Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam w tym temacie chciałbym się dowiedzieć co jest waszym zdaniem pozytywnego a co negatywnego w waszych Zet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Nie miałem okazji posiadać z1 jednak z tego co czytałem w trakcie poszukiwania telefonu dowiedziałem się o słabej jakości wykonania ekranu oraz głośników. Dlatego wybrałem z2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Co do Ekranu bym powiedział że zależy to od modelu, ponieważ u mnie w rodzinie jest 2 z1 + ja mam i moja dziewczyna i mi oraz dziewczynie modele nam się udały a mojemu rodzeństwu nie dość że po połowie roku głośniki padają to jeszcze ekran czasami miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ludzie narzekają na niewykorzystanie wielkości ekranu. Duża przestrzeń jest między końcami wyświetlacza a zakończeniami obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Co do narzekania Sony odbiera to jako Sugestię, ale czy to będzie ulepszane w nowszych modelach już tylko zależy od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Z2 lepiej się 3ma a Z3 jeszcze lepiej. U mnie Prezes ma Z1 i co chwila biega z pytaniami związku z andkiem.heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 no powiem ci że Z2 lepiej się rozwija jak Z1 chociaż powinni całą serię na bieżąco usprawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 z2 i z3 nie ma praktycznie supportru ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 bo bardzo mały % osób posiada te smartphone, po 1 nie każdego stać po 2 większość nie chce utracić gwarancji po przez niektóre modyfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Osobiście liczę na większe wsparcie. Zobaczymy co czas pokaże. Sporo osób widziałem z Z1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nie martw się, w marcu podobno premiera Z4 więc Z1 będzie kosztowała ok 900zł Z2 1400/1200 a Z3 1700 mniej więcej w tych granicach cenowych, no i świat stanie się lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumperkru Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Z2 1400/1200Jaasne znajdz mi w takiej cenie nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi