DaRkShAdOw Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jakie recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koshu Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 recovery-clockwork-touch-6.0.4.8-m7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingtlen Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Przy próbie instalowania CM 12 przez TWRP pojawia sie błąd error executing updater binary in zip. Ktoś może mi powiedziec o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 jakie masz recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingtlen Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 TWRP 2.7.1.2 CM pobrałem najnowsze stąd, http://download.cyanogenmod.org/?device=m7 Zrobiłem to tak zainstalowałem TWRP wrzuciłem CM 12.1 na pamięć telefonu i chce to zainstalować z paczki zip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 spróbuj jeszcze raz pobrać, możliwe, że plik uszkodził się przy pobieraniu, ale było jakieś rozwiązanie tylko nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingtlen Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jeszcze raz pobrałem i znów to samo tutaj jest podobny problem tylko na razie nie wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 spróbuj z inną wersją TWRP albo moze nawet innym recovery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingtlen Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 spróbować z CWM ? mam w jakiś sposób usunać TWRP? Czy możesz mi powiedzieć co to za plik Cyanogen Recovery pod tym linkiem co pobierałem CM 12.1 Ja z tym plikiem nic nie robiłem nigdzie go nie pobierałem. http://download.cyanogenmod.org/?device=m7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 @kingtlen jest to recovery bardzo okrojone funkcjonalnościowo, ale masz 10000% pewność że wgrasz ten rom, oczywiście rom musi być na Twoje urządzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingtlen Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pelikan rozumiem ze plik który pobrałem z http://download.cyanogenmod.org/?device=m7 jest przeznaczony do mojego telefonu. Czy jeszcze jest to uzależnione od innych parametrów telefonu nie wiem np radia czy hboot Czy błąd o którym pisze wyżej może być spowodowany niewłaściwym CM które pobrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 @kingtlen nieeee, za stare recovery, wgraj te cyan recovery albo poszukaj najnowsze twrp/cwm/philz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingtlen Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Uaktualniłem TWRP z poziomu ROM menagera z niego zapusciłem tez instalkę CM 12.1 i poszło. Dziekuje wszystkim za pomoc. Teraz zobaczymy jak to działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi