NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nexus 7 (2013) CyanogenMod 12 - oficjalny Mam zaszczyt wam zaprezentować rom od Cyanogenmod.org ze wsparciem, oczywiście jest to wersja nightly... Wymagania: ROOT CWM v 6.0.5.1 /TWRP 2.7.0.X (lub nowsze) Odblokowany bootloader Pobierz : wersje CM 12 : http://download.cyanogenmod.org/?device=flo Gapps: https://s.basketbuild.com/gapps Instrukcja: Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci/ pamięć urządzenia Wyłącz/przejdź w tryb recovery Wykonaj pełne wipe systemu Następnie zainstaluj ROM, następnie Gapps Reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi89 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Probowalem zainstalować Cyanogenmod 12.1 usunalem bootloader i roota programem Nexus Root Toolkit, później zainstalowalem TWRP CM12.1 ale nic się nie uruchamia cały czas migaja kolorowe kropki jak przy włączaniu tabletu...najgorsze że komputer teraz nie widzi że jest podłączony do USB, czy w jakiś sposób jestem w stanie jeszcze naprawić tablet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 mPodlaczasz go w trybie recovery? Bo tam jest taka opcja aby byl widoczny jako pamiec masowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi89 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wchodze w TWRP ale nie moge tego znaleźć zeby wyskoczyla mi pamiec tableta w komputerze...zauwazylem ze wgralem TWRP v2.2.1 a do cyanogenmod 12.1 chyba musi byc nowszy, zauwazylem teraz. Co zrobic zeby komputer widzial pamiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 W menu mount kliknij disable mtp a potem enable mtp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi89 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 W mount mam tylko takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Na dole enable mtp storage I wykryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi89 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Kurcze nie mam tam nic poza tym co na zdjeciu, ponizej zadnych opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 O to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi89 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Probowalem to juz...i niestety nic nie pomaga, tam nie ma nic do zaznaczenia, klikniecia, a polaczenia z PC nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Te recovery jest jakies dziwne.. Nie ma nowszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Właśnie? Tu jest 2.2 a najnowsza to 2.8.7.0 https://dl.twrp.me/flo/twrp-2.8.7.0-flo.img.html Nie dałbyś rady wgrać tego pliku co podałem przez fastboot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzi89 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A jak wgrac przez fastboot jak nie mogę połączyć tableta z PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 wyłącz go i włącz przyciksami vol- i power(trzymaj je aż do pojawienia sie napisu start) potem zainstaluj aplikację z tego poradnika i podłącz telefon w trybie fastboot, otwórz wiersz polecenia, wpisz cd c:/adb wpisz fastboot devices, jeśli sie pokaze np.786g78g device to oznacza ze wykryło go, potem wpisz fastboot flash recovery i przeciągnij do wiersza polecenia plik który wysłałem enter, potem fastboot reboot i enter, powinno być recovery najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi