Sobi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam, Panowie sprawa prosta... Najlepszy ROM dla was i waszych X10i - zależy mi na tym żeby sie nie wieszał więc żeby nie było zbyt dużo "wodo-trysków". I cała reszta urządzeń działała jak powinna.Standardowy wygląd bardzo mnie "powala" miałem już do czynienia z x8 tak więc wiem o co mniej więcej biega.I jakiś link do Instrukcji jak zmienić bootloader i wrzucić roma - Bo nie pamiętam do końca niektórych czynności z X8 jak zmieniałem jej sys.Instrukcja do łamania bootloadera.*W X8 Miałem problem z WiFi i z siecią GSM bo nie łączył i nie pytał o hasło do karty sim i było z tym dzień - dwa zabawy i nie chciał bym sie jeszcze raz z tym bawić.... :/Pozdrawiam, Miłego wieczoru Witam, Już ogarnełem instalacje telefonu nie uwaliłem jest sukces... Teraz problem mam natomiast taki że ta pier*&^%$ kamera nie działa... Kernel : 2.6.29-FXP SEMCUser@SEMCHost#1 Xperia x10Android 4.0.4CyanogenMod version9-20121111-UNOFFICIAL-es209raPanowie dajcie link do romu w którym "coś" działa bo w tym syfie to sie nawet przeglądarka zawiesza... Ani Kamera nie działa (Nagrywanie) żadnej apki do przeglądania sd żeby zainstalować Google Play - Siedze nad tym od 12:00 i mnie już szlag trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Sprawdzałeś oficjalny CM? LINKPowinien być w pełni sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi