bynczu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam. podczas instalacji roomu wyskakuje mi taki oto błąd wie ktoś jak toi naprawić lub co robię źle? bardzo prosze o pomoc z góry pozdrawiam P.sWszystkiego najlepszego w tym nowym 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 nawet tego nie zainstalowałes ,musisz jeszcze raz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 te 3 błędy które sie na czerwono pojawiły to one są jakieś znaczące?? czy nie?? i pojawi sie komunikat że instalacja sie powiodła??coś jest nie tak. pojawiają sie ciągle te same komunikaty i rozłacza i podłącza mi urtządzenie pod kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Próbuj aż do skutku bo ci rozlacza urządzenie. Może sterowniki nie weszłyWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bynczu
Witam. podczas instalacji roomu wyskakuje mi taki oto błąd wie ktoś jak toi naprawić lub co robię źle?
bardzo prosze o pomoc z góry pozdrawiam
P.s
Wszystkiego najlepszego w tym nowym 2015 roku
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi